No products in the cart.
Blog list with stunning posts
Πρόσφατες συνταγές
Τραγανά κεφτεδάκια μπακαλιάρου
13 Μαρτίου, 2023
Πρόσφατα άρθρα
Εγγραφή στο newsletter
Το τέλειο αυγολέμονο και τα μυστικά του!
Τα αυγά που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Διαχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Αποσύρουμε το φαγητό από την φωτιά και τα αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει. Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ τους κρόκους με το λεμόνι μ
Συμβουλές για τέλεια μπισκότα!
Για αφράτα μπισκότα: Χρησιμοποιούμε καλής ποιότητας μαργαρίνη αντί για βούτυρο. Μπέκιν πάουντερ αντί για σόδα. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για λίγο πριν το ψήσιμο. Για επίπεδα μπισκότα: Χρησιμοποιούμε πάντα βούτυρο. Προσθέτουμε λίγη παραπάν
10+1 συμβουλές για τραγανά καλαμαράκια τηγανητά
Καυτό λάδι και βαθύ τηγάνισμα σε δυνατή θερμοκρασία. Το καυτό λάδι να καλύπτει όλα τα καλαμαράκια. Καλό στέγνωμα από τα υγρά πριν παναριστούν. Δεν χρησιμοποιούμε υγρά και μαρινάδες. Κάνουμε ένα μείγμα από αλεύρι χωριάτικο με κόκκο, καλ
Μπαχαρικά: Ο δρόμος των αρωμάτων
Μπαχαρικά. Ο νους ταξιδεύει αμέσως σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και παραμυθένια σκηνικά βγαλμένα από τα βάθη της ανατολής. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν ριζικά ένα κοινό πιάτο σε ένα εθιστικό και ελκυστικό έδεσμα. Σωστές δοσολογίες