Συμβουλές για τέλεια μπισκότα!

Για αφράτα μπισκότα:

  1. Χρησιμοποιούμε καλής ποιότητας μαργαρίνη αντί για βούτυρο.
  2. Μπέκιν πάουντερ αντί για σόδα.
  3. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για λίγο πριν το ψήσιμο.

symboyles_gia_teleia_mpiskota_syntages_eleni_kapnia

Για επίπεδα μπισκότα:

  1. Χρησιμοποιούμε πάντα βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε λίγη παραπάνω ζάχαρη.
  3. Η ζύμη, φροντίζουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσιμο.

symboyles_gia_teleia_mpiskota_syntages_eleni_kapnia

Για μαλακά μπισκότα:

  1. Χρησιμοποιούμε καστανή ζάχαρη ή μέλι και όχι κρυσταλλική.
  2. Χρησιμοποιούμε μόνο τους κρόκους των αυγών.
  3. Τα ψήνουμε λιγότερο από τη διάρκεια ψησίματος που λέει η συνταγή.

symboyles_gia_teleia_mpiskota_syntages_eleni_kapnia

Για τραγανά μπισκότα:

  1. Χρησιμοποιούμε πάντα μαλακό αλεύρι.
  2. Χρησιμοποιούμε πάντα ζάχαρη κρυσταλλική και βούτυρο.
  3. Ψήνουμε τα μπισκότα λίγο περισσότερο από το χρόνο που λέει η συνταγή.

 

Συνταγές για μπισκότα δείτε εδώ.

 

Από την Ελένη Καπνιά.

Βαθμολογήστε μας
0 reactions
Συμβουλές/Μυστικά

Ask us for more details...