Συνταγές Ελένη Καπνιά - Περί ημών

Γεια! Είμαι η Ελένη Καπνιά και δηλώνω περήφανη Chef και Food Blogger με καρδιά μικρής εξερευνήτριας. 

Στο ατελιέ- κουζίνα μου κάνω τα πειράματά μου, φροντίζοντας να μην ξεχνώ ποτέ το βασικότερο υλικό: την αγάπη για κάθε μικρή λεπτομέρεια. 

Άλλωστε, ακόμη και το πιο συνηθισμένο υλικό, μπορεί να γίνει αφορμή για μια γαστρονομική έκρηξη.

Αν αγαπώ κάτι περισσότερο ακόμη και από τα καλοακονισμένα μαχαίρια μου, είναι ένα τραπέζι στρωμένο με λευκό τραπεζομάντηλο, πιάτα που αδειάζουν γρήγορα και ποτήρια που τσουγκρίζουν από χέρια αγαπημένων ανθρώπων. Αυτοί, άλλωστε, είναι οι πρώτοι επίσημοι δοκιμαστές, πριν οι εμπνεύσεις μου ταξιδέψουν για το menu κάποιου εστιατορίου ή τις γραμμές του blog μου. 

Ωχ και παραλίγο να το ξεχάσω! Καμία παρασκευή δεν παρουσιάζεται επίσημα, εάν δεν περάσει από την έγκριση των παιδιών μου. 

Και πιστέψτε με, δεν υπάρχει πιο αυστηρός κριτής από ένα τετράχρονο που το αγαπημένο του φαγητό είναι η βελουτέ σούπα σπαράγγι! 

Σε αυτή τη διαδικτυακή παρέα μπαίνω με φόρα για να μοιραστώ μαζί σας τις συνταγές των τετραδίων μου και να σας αποδείξω πως στη μαγειρική δεν υπάρχει κανένα μυστικό!