No products in the cart.
Καραμελωμένα αρνίσια παϊδάκια
Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με το δεξί, αν και είμαστε στην αρχή του, με μία πεντανόστιμη συνταγή! Μπορούμε άνετα και χαλαρά να συνεχίσουμε τα μπανάκια μας στη θάλασσα χωρίς να φοβόμαστε την έλευση του Σεπτεμβρίου. Μην πτοείστε για τίποτα. Μη σας λυπεί που αφήνουμε σιγά σιγά πίσω μας το καλοκαιράκι γιατί απλά έπονται τα καλύτερα! Πάντα με το που τελειώνει το καλοκαίρι μας πιάνει μία μικρή μελαγχολία να το πω, μία ανορεξία γενικότερη και με λίγα λόγια η διάθεσή μας για πολλές συναναστροφές και βόλτες παίρνουν την κατηφόρα. Όταν είμαι σε αυτή τη κατάσταση απλά μπαίνω στην κουζινούλα μου και ξεκινάω τα μαγειρέματα με τις ώρες κυριολεκτικά. Καλώ φίλους, συγγενείς και γίνεται ένα αναπάντεχο τρελό τσιμπούσι για ώρες χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη περίσταση. Γι’ αυτό λοιπόν έρχομαι να σας προτείνω τα πιο νόστιμα, τα πιο τραγανά και καραμελωμένα παϊδάκια που έχετε φάει ποτέ. Συνεχίστε σε διάθεση διακοπών όλο το φθινόπωρο καλώντας φίλους και συγγενείς. Οι ψησταριές και οι φούρνοι σας να είναι σε ετοιμότητα όλα τα σαββατοκύριακα! Ανοίξτε τα σπίτια σας, καλέστε κόσμο, βάλτε κάρβουνα και απολαύστε όλες τις στιγμές με τους αγαπημένους σας!
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
1 ½ κιλό αρνίσια παϊδάκια | |
0.5 φλιτζ. Σόγια σως | |
0.5 φλιτζ. Ελαιόλαδο | |
2 κ.σ. Worcestershire σως | |
2 κ.σ. μέλι | |
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη | |
2 κ.σ. κέτσαπ | |
1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό | |
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα | |
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο | |
Λίγο αλάτι | |
Πιπέρι | |
2 κλωνάρια θυμάρι |
Αφήστε μια απάντηση