No products in the cart.
Πατατοσαλάτα με ψητές πατάτες
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
| 20 πατάτες baby | |
| 1 καρότο τριμμένο ή κομμένο σε καρέ | |
| 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ | |
| 4 κ.σ. καλαμπόκι | |
| 1 μικρή κονσέρβα τόνο | |
| 0.5 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο |
Sauce
| 150 γρ. Γιαούρτι | |
| 3 κ.σ. Ελαιόλαδο | |
| Χυμό από ½ Λεμόνι και το ξύσμα του | |
| Λίγο αλάτι, πιπέρι |
Οδηγίες
1.
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν για 20 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
2.
Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ολοκληρωμένο
3.
Με ένα ποτήρι τις πατάμε από πάνω για να σπάσουν ελαφρώς.
Ολοκληρωμένο
4.
Με ένα ποτήρι τις πατάμε από πάνω για να σπάσουν ελαφρώς.
Ολοκληρωμένο
5.
Ψήνουμε στους 185 βαθμούς κελσίου για 25-30 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές.
Ολοκληρωμένο
6.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τον χυμό με το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
7.
Μέσα εκεί προσθέτουμε όλα μας τα λαχανικά, τον μαϊντανό, το καλαμπόκι, τις ψημένες πατάτες και τον τόνο.
Ολοκληρωμένο
8.
Ολοκληρωμένο
9.
Ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε!
Ολοκληρωμένο

