Συμβουλές για να γίνεις σεφ στο σπίτι σου!

γίνε σεφ στο σπίτι

1. Αυγά ποσέ

Θα έχεις ακούσει όλα εκείνα τα σχετικά με την προσθήκη ξυδιού κατά τη διάρκεια του βρασίματος. Το πρώτο βήμα αλλά και ταυτόχρονα το μεγάλο μυστικό εδώ είναι άλλο: τα πραγματικά φρέσκα αυγά.

2. To updated cake

Έχεις ένα cake αρκετές ημέρες και φοβάσαι μην μπαγιατέψει. Τι μπορείς να  κάνεις για να το διατηρήσεις φρέσκο για μερικά 24ωρα ακόμη; Απλά βάλτο στο ψυγείο, δίπλα από ένα ξεφλουδισμένο μήλο. Η υγρασία του φρούτου δεν θα επιτρέψει στο cake να στεγνώσει.

3. Γλύκανε τις σάλτσες σου

Η ισορροπία των γεύσεων είναι το πιο βασικό από όλα. Μη φοβηθείς να προσθέσεις λίγη ζάχαρη αλλά προσεκτικά για να μην βγει πολύ γλυκό. Αυτό μπορείς να κάνεις και με το αλάτι. Τέλος, να θυμάσαι πάντα πως τα εποχιακά υλικά είναι οι καλύτερες επιλογές.

4. Φρέσκο guacamole για πάντα

Για να αποτρέψεις το σκούρο χρώμα στο guacamole και να διατηρήσεις περισσότερο τη φρεσκάδα του, δεν το αφήσεις να έχει επαφή με τον αέρα και του προσθέσεις λίγο χυμό από lime.

5. Λεμόνια με περισσότερο χυμό

Κι όμως υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις ακόμη πιο ζουμερά τα εσπεριδοειδή και να πάρεις περισσότερο χυμό. Αρκεί  μόνο να τα αφήσεις στον ήλιο για περίπου μια ώρα πριν τα χρησιμοποιήσεις.