No products in the cart.
Συμβουλές για πανετόνε
Χρησιμοποιούμε μαγιά με χλιαρό γάλα και δημιουργούμε ενός τύπου προζύμι και το αφήνουμε για ένα μισάωρο να ξεκουραστεί.
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το γάλα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα, το βούτυρο πρέπει να είναι φρέσκο πάντα, και έπειτα προσθέτουμε αλάτι και μέλι αφήνοντας το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Κοσκινίζουμε πάντα το αλεύρι.
Την ζύμη την ζυμώνουμε 3 φορές και κάθε φορά την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά τουλάχιστον.
Το τελευταίο φούσκωμα γίνεται στην φόρμα η οποία είναι πάντα βουτυρωμένη.
Τέλος, ανά διαστήματα ανοίγουμε τον φούρνο και βουτυρώνουμε την επιφάνεια.