Συμβουλές για τέλεια μπισκότα!

Συμβουλές για τέλεια μπισκότα!

Για αφράτα μπισκότα:

Χρησιμοποιούμε καλής ποιότητας μαργαρίνη αντί για βούτυρο.

Μπέκιν πάουντερ αντί για σόδα.

Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για λίγο πριν το ψήσιμο.

Για επίπεδα μπισκότα:

Χρησιμοποιούμε πάντα βούτυρο.

Προσθέτουμε λίγη παραπάνω ζάχαρη.

Η ζύμη, φροντίζουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσιμο.

Για μαλακά μπισκότα:

Χρησιμοποιούμε καστανή ζάχαρη ή μέλι και όχι κρυσταλλική.

Χρησιμοποιούμε μόνο τους κρόκους των αυγών.

Τα ψήνουμε λιγότερο από τη διάρκεια ψησίματος που λέει η συνταγή.

Για τραγανά μπισκότα:

Χρησιμοποιούμε πάντα μαλακό αλεύρι.

Χρησιμοποιούμε πάντα ζάχαρη κρυσταλλική και βούτυρο.

Ψήνουμε τα μπισκότα λίγο περισσότερο από το χρόνο που λέει η συνταγή.