No products in the cart.
Συμβουλές για τέλεια μπισκότα!
Για αφράτα μπισκότα:
Χρησιμοποιούμε καλής ποιότητας μαργαρίνη αντί για βούτυρο.
Μπέκιν πάουντερ αντί για σόδα.
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για λίγο πριν το ψήσιμο.
Για επίπεδα μπισκότα:
Χρησιμοποιούμε πάντα βούτυρο.
Προσθέτουμε λίγη παραπάνω ζάχαρη.
Η ζύμη, φροντίζουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσιμο.
Για μαλακά μπισκότα:
Χρησιμοποιούμε καστανή ζάχαρη ή μέλι και όχι κρυσταλλική.
Χρησιμοποιούμε μόνο τους κρόκους των αυγών.
Τα ψήνουμε λιγότερο από τη διάρκεια ψησίματος που λέει η συνταγή.
Για τραγανά μπισκότα:
Χρησιμοποιούμε πάντα μαλακό αλεύρι.
Χρησιμοποιούμε πάντα ζάχαρη κρυσταλλική και βούτυρο.
Ψήνουμε τα μπισκότα λίγο περισσότερο από το χρόνο που λέει η συνταγή.