Κατσικάκι στην κληματαριά

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
1 χεράκι κατσικάκι
χυμό από 1/2 λεμόνι
κληματόβεργες
αλάτι/πιπέρι
ελαιόλαδο
Αρωματικό μείγμα
φρέσκα φύλλα ρίγανης
φρέσκο θυμάρι
φρέσκο δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο

Οδηγίες

1.
Πλένουμε καλά το χεράκι από το κατσικάκι.
Ολοκληρωμένο
2.
Παίρνουμε μία γάστρα και στρώνουμε τις κληματόβεργες.
Ολοκληρωμένο
3.
Γεμίζουμε την γάστα με νεράκι περίπου με 700 γρ.
Ολοκληρωμένο
4.
Αλείφουμε το κατσικάκι με τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και όλα τα μυρωδικά.
Ολοκληρωμένο
5.
Του κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ και μετά κάνουμε τρυπούλες με το μαχαίρι και μπήγουμε κομματάκια σκόρδου.
Ολοκληρωμένο
6.
Το τοποθετούμε πάνω στις κληματόβεργες και ψήνουμε στου 160 βαθμούς για 1 1/2 με 2 ώρες μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Ολοκληρωμένο
7.
Αν τελειώσει το νεράκι προσθέτουμε λίγο ακόμα.
Ολοκληρωμένο
8.
Όταν είναι έτοιμο, αφαιρούμε και σερβίρουμε!
Ολοκληρωμένο