Σούπα noodles στο βάζο!

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
80 γρ. noodles ρυζιού
300 γρ. νερό βρασμένο
50 γρ. σαλάτα λάχανο καρότο ψιλοτριμμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. σόγια sauce
1 κ.σ. worcester sauce
1/2 φρέσκο ζωμό κότας
1 κ.γ. πίκλα ginger
μία πρέζα μπούκοβο
1 βάζο 500 ml

Οδηγίες

1.
Παίρνουμε το βάζο και βάζουμε μέσα όλα μας τα υλικά.
Ολοκληρωμένο
2.
Κλείνουμε το καπάκι, ανακινούμε και αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
3.
Όταν περάσει η ώρα, ανοίγουμε το καπάκι, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε!
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Το μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι τα ψιλοκομμένα λαχνικά, εκείνα δηλαδή που δε θέλουν πολύ μαγείρεμα.
Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης καλαμπόκι, αρακά, κάποιο βρασμένο κοτόπουλο ή ότι αλλο επιθυμούμε!