Vegan κρέμα σοκολάτας

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
700 γρ. σοκολατένιο ρόφημα αμυγδάλου
130 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
100 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
2 βανιλέτες
30 γρ. κακάο κοσκινισμένο
35 γρ. κόρν φλάουρ
1 κ.σ. μαργαρίνη

Οδηγίες

1.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά της συνταγής.
Ολοκληρωμένο
2.
Το τοποθετούμε σε μέτρια ένταση και ξεκινάει το βράσιμο.
Ολοκληρωμένο
3.
Με ένα σύρμα ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι η κρέμα να πήξει και να βγάλει φουσκάλες.
Ολοκληρωμένο
4.
Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την μαργαρίνη. Ανακατεύουμε, σερβίρουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσουν. Διατηρούμε στο ψυγείο.
Ολοκληρωμένο