No products in the cart.
Vegan κρέμα σοκολάτας
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
700 γρ. σοκολατένιο ρόφημα αμυγδάλου | |
130 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης | |
100 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια | |
2 βανιλέτες | |
30 γρ. κακάο κοσκινισμένο | |
35 γρ. κόρν φλάουρ | |
1 κ.σ. μαργαρίνη |
Οδηγίες
1.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά της συνταγής.

Ολοκληρωμένο
2.
Το τοποθετούμε σε μέτρια ένταση και ξεκινάει το βράσιμο.

Ολοκληρωμένο
3.
Με ένα σύρμα ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι η κρέμα να πήξει και να βγάλει φουσκάλες.

Ολοκληρωμένο
4.
Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την μαργαρίνη. Ανακατεύουμε, σερβίρουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσουν. Διατηρούμε στο ψυγείο.

Ολοκληρωμένο