No products in the cart.
Tips για σάλτσα ντομάτας
1. Χρησιμοποιούμε ώριμες ντομάτες, τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις σοτάρουμε λίγο από το τηγάνι.
2. Το κρεμμύδι που χρησιμοποιούμε το τσιγαρίζουμε να μαλακώσει και να βγάλει την γλυκύτητα του.
3. Πάντα προσθέτουμε μια πρέζα ζάχαρη για να εξισορροπήσουμε την οξύτητα.
4. Το αλάτι που προσθέτουμε έχει αναλογία 1 κ.γ σε 500ml σάλτσας και το προσθέτουμε στο τέλος στο βάζο.
5. Τέλος για να μην πιάσει μούχλα η τριμμένη ντομάτα στο βάζο προσθέτουμε ένα δάχτυλο ελαιόλαδο, κλείνουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο. Κάθε φορά κάνουμε την ίδια διαδικασία.
6. Τα βάζα και τα καπάκια τα πλένουμε και τα αποστειρώνουμε στον φούρνο στους 100 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά.