Χούμους

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
300 γρ. βρασμένα ρεβίθια
2 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. ταχίνι
120 γρ. ελαιόλαδο
1 κοφτό κ.γ. κάρυ
100 γρ. νερό από τα ρεβίθια
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό ενός λεμονιού
Πάπρικα καπνιστή για γαρνίρισμα
Στο μούλτι ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την πάπρικα και πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε μία λεία κρέμα.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με τις πιτούλες τριγύρω και σε ένα μπολ τοποθετούμε το χούμους και πασπαλίζουμε με πάπρικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *