Limoncello spritz με παγάκια μύρτιλου - Συνταγές Μαγειρικής - Συνταγές Ζαχαροπλαστικής Μαγειρικής- Ελένη Καπνιά

Limoncello spritz με παγάκια μύρτιλου

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
80 ml limoncello
160 ml prosecco
120 ml σόδα
Παγάκια μύρτιλου:
100 γρ. μύρτιλα
νερό για τα παγάκια

Οδηγίες

1.
Παγάκια μύρτιλου:
Παίρνουμε τα 30 γρ. μύρτιλα και τα βάζουμε σε ένα μπολάκι.
Ολοκληρωμένο
2.
Εκεί τα πατάμε με έναν γουδοχέρι για να βγάλουν τη γεύση τους.
Ολοκληρωμένο
3.
Παίρνουμε μία παγοθήκη και βάζουμε λίγα μύρτιλα, λίγα λιωμένα μύρτιλα και γεμίζουμε το υπόλοιπο με νερό.
Ολοκληρωμένο
4.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν.
Ολοκληρωμένο
5.
Κοκτέιλ:
Σε ένα shaker βάζουμε τα υλικά του spritz.
Ολοκληρωμένο
6.
Κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε καλά.
Ολοκληρωμένο
7.
Παίρνουμε ένα ποτήρι, βάζουμε παγάκια μύρτιλου και ρίχνουμε το κοκτείλ.
Ολοκληρωμένο
8.
Ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε!
Ολοκληρωμένο