Raspberry pistachio overnight oat - Συνταγές Μαγειρικής - Συνταγές Ζαχαροπλαστικής Μαγειρικής- Ελένη Καπνιά

Raspberry pistachio overnight oat

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
Κρέμα:
40 γρ. βρώμη
70 γρ/ γάλα αμυγδάλου
1 κ.σ. κακάο
1 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. βανίλια υγρή
1 κ.γ. σπόρους chia
Στρώση φυστικιού:
1 1/2 κ.σ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κ.σ. pistachio cream
Στρώση raspberry:
10 raspberries λιωμένα με το πιρούνι
Γκανάς σοκολάτας:
70 γρ. σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
3 κ.γ. κακάο
3 κ.σ. νερό

Οδηγίες

1.
Κρέμα:
Παίρνουμε ένα μπολάκι και βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμα.
Ολοκληρωμένο
2.
Ανακατεύουμε καλά και την βάζουμε μέσα σε ένα ποτήρι.
Ολοκληρωμένο
3.
Στρώση φυστικιού:
Σε ένα μπολάκι βάζουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε πάνω από την κρέμα που έχουμε βάλει στο ποτήρι.
Ολοκληρωμένο
4.
Raspberry στρώση:
Ρίχνουμε το λιωμένο raspberry πάνω από την στρώση φυστικιού.
Ολοκληρωμένο
5.
Γκανάς σοκολάτας:
Σε ένα μπολάκι βάζομε όλα υλικά μαζί και τα λιώνουμε σε μπεν μαρί.
Ολοκληρωμένο
6.
Απλώνουμε την γκανάς πάνω από την στρώση του raspberry, τοποθετούμε στο ψυγείο για ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα απολαμβάνουμε!
Ολοκληρωμένο