No products in the cart.
Γεμιστά αυγά
εύκολο
6
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
7 αυγά βρασμένα | |
1 κ.σ. κρέμα τυρί | |
2 κ.σ. μαγιονεζα | |
1 κ.γ. μουστάρδα | |
1 κ.γ. ξύδι | |
1 κ.γ. ελαιόλαδο | |
Αλάτι, πιπέρι | |
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο | |
Πάπρικα για γαρνίρισμα |
Οδηγίες
1.
Κόβουμε τα αυγά στη μέση, μαζεύουμε τους κρόκους και τους τοποθετούμε στο μπλέντερ.
Ολοκληρωμένο
2.
Ρίχνουμε εκεί την κρέμα τυριού, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
3.
Χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μία κρέμα.
Ολοκληρωμένο
4.
Ενσωματώνουμε το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Ολοκληρωμένο
5.
Γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών, πασπαλίζουμε με πάπρικα και τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τα καταναλώσουμε.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Αν θέλουμε μέσα στο μείγμα μπορούμε να προσθέσουμε 4 μικρά αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα ή 1 κ.γ. κάπαρη ψιλοκομμένη, λίγο ταμπάσκο για έντονη γεύση. Αν δεν έχουμε κορνέ τότε βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολάκι και με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών.
Αφήστε μια απάντηση