No products in the cart.
Μανταρίνια Γεμιστά με Κρέμα Μελομακάρονου
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
200 γρ. τυρί μασκαρπόνε | |
200 γρ. κρέμα γάλακτος | |
3 βανιλέτες | |
1 κοφτή κ.σ. άχνη ζάχαρη | |
Χυμό και ξύσμα από ένα μανταρίνι | |
6 μελομακάρονα τριμμένα | |
10 μανταρίνια |
Οδηγίες
1.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το τυρί μασκαρπόνε, την κρέμα γάλακτος, τις βανιλέτες, την άχνη ζάχαρη και τον χυμό μανταρινιού.
Ολοκληρωμένο
2.
Τοποθετούμε το εξάρτημα του φτερού και χτυπάμε το μείγμα για 5 λεπτά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί και να έχουμε μία αφράτη και απαλή κρέμα.
Ολοκληρωμένο
3.
Έπειτα προσθέτουμε το ξύσμα μανταρινιού και τα τριμμένα μελομακάρονα.
Ολοκληρωμένο
4.
Παίρνουμε τα μανταρίνια, κόβουμε με το μαχαίρι το πάνω μέρος του μανταρινιού, το καπάκι, και αδειάζουμε την ψίχα προσεκτικά με τη βοήθεια του μαχαιριού και μετά με το κουτάλι, όπως κάνουμε με τα λαχανικά για τα γεμιστά.
Ολοκληρωμένο
5.
Γεμίζουμε τα μανταρίνια και με την κρέμα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
Αφήστε μια απάντηση