No products in the cart.
Παγωμένο Γιαούρτι Ροδάκινο (Frozen yogurt)
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό ή φτιάχνουμε το δικό μας | |
100 γρ. ζάχαρη | |
10 γρ. κόμμι γκουάρ | |
3 κ.σ. μέλι | |
350 γρ ροδάκινο | |
1 κ.σ. χυμός λεμονιού | |
3 βανίλιες |
Οδηγίες
1.
Πολτοποιούμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ.
Ολοκληρωμένο
2.
Στο μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, το λεμόνι, τη βανίλια, τη ζάχαρη, το κόμμι γκουαρ και το μέλι και ανακατεύουμε ώσπου το μίγμα να γίνει απαλό και ομοιογενές.
Ολοκληρωμένο
3.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ροδάκινο και ανακατεύουμε αργά, με τη χαμηλότερη σκάλα του μίξερ ώστε ο πολτός ροδάκινου να πάει παντού.
Ολοκληρωμένο
4.
Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα βαθύ μεταλλικό τάπερ και το βάζουμε στους 0 οC για 3 ώρες μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Ολοκληρωμένο
5.
Βγάζουμε το μίγμα και το χτυπάμε στο μίξερ ώσπου να γίνει πάλι απαλό.
Ολοκληρωμένο
6.
Το βάζουμε στην κατάψυξη και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία 1-2 φορές ακόμη για να γίνει πιο αφράτο.
Ολοκληρωμένο
7.
Στο τέλος, αφήνουμε να παγώσει και πριν το σερβίρουμε, το αφήνουμε μερικά λεπτά να μαλακώσει ελαφρώς.
Ολοκληρωμένο
Αφήστε μια απάντηση