Παγωτό Φράουλα Χωρίς Παγωτομηχανή

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
500 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
350 γρ. ζαχαρούχο γάλα
3 βανιλέτες ή 1 κ.σ. υγρή βανίλια
Μία πρέζα αλάτι
280 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες
2 ώριμες μπανάνες
5 κ.σ. χειροποίητο σιρόπι φράουλας
Μερικές σταγόνες κόκκινου χρώματος ζαχαροπλαστικής

Οδηγίες

1.
Στο μίξερ τοποθετούμε το εξάρτημα του σύρματος και στον κάδο ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο γάλα, τις βανιλέτες και το αλάτι.
Ολοκληρωμένο
2.
Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία σαντιγί.
Ολοκληρωμένο
3.
Όταν εμφανιστούν κορυφές στην κρέμα μας τότε είναι έτοιμη.
Ολοκληρωμένο
4.
Στο μπλέντερ βάζουμε τις φράουλες, τις μπανάνες με το σιρόπι φράουλας και πολτοποιούμε.
Ολοκληρωμένο
5.
Μέσα στη σαντιγί προσθέτουμε τις πολτοποιημένες φράουλες και μερικές σταγόνες κόκκινου χρώματος.
Ολοκληρωμένο
6.
Με μία μαρίζ ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.
Ολοκληρωμένο
7.
Παίρνουμε ένα μεταλλικό ή γυάλινο δοχείο και ρίχνουμε το παγωτό. Βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το παγωτό με σπασμένα μπισκότα τύπου oreo ή σταγόνες σοκολάτες. Για extra άρωμα φράουλας, μπορούμε να προσθέσουμε στο παγωτό μας μερικές σταγόνες essence φράουλας που πωλούνται σε καταστήματα με είδη ζαχαροπλαστικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *