Πατάτες baby με λευκό κρασί

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
700 γρ. πατάτες baby
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. κάρυ
3 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
250 γρ. λευκό κρασί
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
Λάδι για τηγάνισμα
Σχινόπρασο ή μαϊντανό για γαρνίρισμα
Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες

1.
Πλένουμε πολύ καλά με νερό τις πατάτες.
Ολοκληρωμένο
2.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι και τις μισοτηγανίζουμε μέχρι να κάνουν κρούστα.
Ολοκληρωμένο
3.
Τις στραγγίζουμε σε ένα απορροφητικό χαρτί.
Ολοκληρωμένο
4.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και το ζεσταίνουμε καλά.
Ολοκληρωμένο
5.
Προσθέτουμε τις πατάτες, την πάπρικα, το κάρυ, το μπέικον, το αλάτι και το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
6.
Τις ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Ολοκληρωμένο
7.
Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε δυνατή ένταση μέχρι να απορροφηθεί όλο το κρασί.
Ολοκληρωμένο
8.
Σερβίρουμε ζεστές με ψιλοκομμένο σχινόπρασο ή μαϊντανό.
Ολοκληρωμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *