Red velvet crumble cookies

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
230 γρ. βούτυρο μαλακωμένο (σε θερμοκρασία δωματίου)
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3 βανιλέτες
2 αυγά
1 κ.γ. κρέμα τυρί
Λίγες σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
440 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. κακάο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
0.5 κ.γ. μπέικιν σόδα
150 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
Γέμιση:
150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Κρέμα τυρί για επικάλυψη

Οδηγίες

1.
Για τη ζύμη:
Σε ένα μπολ βάζουμε το μαλακωμένο βούτυρο, την ζάχαρη, τις βανιλέτες και με το σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ασπρίσει ελαφρώς το μείγμα.
Ολοκληρωμένο
2.
Στη συνέχεια προσθέσουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε.
Ολοκληρωμένο
3.
Ρίχνουμε την κρέμα τυριού με το χρώμα ζαχαροπλαστικής και αναμειγνυούμε.
Ολοκληρωμένο
4.
Βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το μπέικιν σόδα και τις σταγόνες λευκής σοκολάτας.
Ολοκληρωμένο
5.
Με μία μαρίζ ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ολοκληρωμένο
6.
Τοποθετούμε για 30 λεπτά στο ψυγείο αφού την τυλίξουμε με διάφανη μεμβράνη.
Ολοκληρωμένο
7.
Βγάζουμε από το ψυγείο και παίρνουμε 100 γρ. ζύμης.
Ολοκληρωμένο
8.
Την ανοίγουμε με την παλάμη μας, βάζουμε 1 κ.γ. πραλίνα φουντουκιού, κλείνουμε προσεκτικά τις άκρες και τοποθετούμε στο ταψί του φούρνου αφού πρώτα στρώσουμε λαδόκολλα.
Ολοκληρωμένο
9.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
Ολοκληρωμένο
10.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 25-30 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
11.
Όταν είναι έτοιμα, τα αφήνουμε κρυώσουν σε μια σχάρα.
Ολοκληρωμένο
12.
Επικάλυψη:
Παίρνουμε την κρέμα τυριού, την απλώνουμε σε κάθε cookie και γαρνίρουμε με τρίμμα cookies red velvet.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Συμβουλή: Μπορούμε να παίξουμε με την επάλειψη και να βάλουμε καραμέλα, σοκολάτα, πραλίνα φυστικιού και ότι άλλο επιθυμούμε!