Soft cookies μήλου

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
50 γρ. βρόμη
110 γρ. σπορέλαιο
170 γρ μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά (ένα μεγάλο μήλο)
1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. λευκή ή καστανή ζάχαρη
0.5 κ.γ. σόδα μαγειρική
2 βανιλέτες
1/2 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και με ένα σύρμα (αυγοδάρτη) τα ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
Ολοκληρωμένο
2.
Παίρνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου και στρώνουμε μία λαδόκολλα.
Ολοκληρωμένο
3.
Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας από το μείγμα κουταλιά κουταλιά και τα βάζουμε αραιά γιατί θα απλώσουν.
Ολοκληρωμένο
4.
Θα βγάλουμε 15 cookies.
Ολοκληρωμένο
5.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 20 με 25 λεπτά περίπου.
Ολοκληρωμένο
6.
Όταν ροδοκοκκινίσουν τα αφαιρούμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως πάνω σε μία σχάρα.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Αν δεν επιθυμούμε τη βρόμη αντικαθιστούμε την ίδια ποσότητα σε αλεύρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *