Σοκολατάκια Cheese Cake Φράουλα με 3 υλικά

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
2 πακέτα μπισκότα οreo με γεύση cheese cake φράουλα
200 γρ. κρέμα τυρί
1 βανιλέτα ή 1 κ.γ. υγρή βανίλια (προαιρετικά)
Μία πρέζα ανθό αλατιού (προαιρετικά)
250 γρ. λευκή κουβερτούρα για επικάλυψη

Οδηγίες

1.
Στο μπλέντερ ρίχνουμε τα μπισκότα και τα θρυμματίζουμε πολύ καλά.
Ολοκληρωμένο
2.
Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα το τυρί κρέμα, τη βανιλέτα, το αλάτι και τα θρυμματισμένα μπισκότα.
Ολοκληρωμένο
3.
Τα ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ολοκληρωμένο
4.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ολοκληρωμένο
5.
Έπειτα βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο.
Ολοκληρωμένο
6.
Φοράμε γάντια μιας χρήσης γιατί θα λερωθούμε και ξεκινάμε να πλάθουμε σε μπαλάκια.
Ολοκληρωμένο
7.
Τα απλώνουμε σε ένα ταψί αφού πρώτα έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα και μετά το τοποθετούμε στην κατάψυξη για μία ώρα.
Ολοκληρωμένο
8.
Λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βγάζουμε τα σοκολατάκια από την κατάψυξη.
Ολοκληρωμένο
9.
Τα βουτάμε ένα ένα στην κουβερτούρα και τα αφήνουμε σε μία λαδόκολλα μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Ολοκληρωμένο
10.
Αν θέλουμε μπορούμε να τα διακοσμήσουμε με τρούφα ή χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά ή τριμμένα μπισκότα ή να κάνουμε γραμμές πάνω από τα σοκολάτακια με μαύρη κουβερτούρα.
Ολοκληρωμένο
11.
Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε ελάχιστο χρώμα ζαχαροπλαστικής στην λευκή κουβερτούρα και να πάρει ροζ χρώμα ώστε να ταιριάζει «οπτικά» με τη γεύση φράουλας!
Ολοκληρωμένο
12.
Τα βάζουμε σε ένα μεταλλικό δοχείο και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Αν θέλουμε extra άρωμα φράουλας μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη μία κ.σ. σιρόπι φράουλας ή λικέρ φράουλας ή μερικές σταγόνες εσάνς (άρωμα) φράουλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *