Mousse Πραλίνας με 3 υλικά

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
150 γρ. σοκολάτα 55% κακάο
500 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
300 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Ρόδι για γαρνίρισμα ή ξύσμα σοκολάτας

Οδηγίες

1.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να πάρει τη μορφή γιαουρτιού.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
Ολοκληρωμένο
2.
Ολοκληρωμένο
3.
Ρίχνουμε την πραλίνα μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε με μαρίζ μέχρι η θερμοκρασία του μείγματος.
Ολοκληρωμένο
4.
Ενσωματώνουμε την παχύρρευστη κρέμα ανακατεύοντας απαλά.
Ολοκληρωμένο
5.
Τοποθέτουμε την μους αν θέλουμε σε κορνέ ή με ένα κουτάλι γεμίζουμε ατομικά ποτηράκια ή σφηνάκια.
Ολοκληρωμένο
6.
Γαρνίρουμε με το ρόδι και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Αν θέλουμε αρωματίζουμε ελαφρώς την κρέμα γάλακτος με 1 κ.γ. υγρή βανίλια ή δύο βανιλέτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *