Σοκολατάκια καρδιές με 3 υλικά!

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
200 γρ. άλειμμα πραλίνας φουντουκιού (από το σούπερ μάρκετ)
1 κ.σ. βούτυρο
300 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο
1 κ.γ. σπορέλαιο

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ βάζουμε την πραλίνα με το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Ολοκληρωμένο
2.
Παίρνουμε τις σιλικονούχες φόρμες με το σχήμα καρδιάς και με ένα κουτάλι ή κορνέ τις γεμίζουμε με την πραλίνα τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ½ ώρα μέχρι να παγώσουν.
Ολοκληρωμένο
3.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το σπορέλαιο και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Ολοκληρωμένο
4.
Βγάζουμε τις καρδιές από την κατάψυξη, τις ξεφορμάρουμε, τις βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα και τις ακουμπάμε σε μία λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσουν.
Ολοκληρωμένο
5.
Διατηρούμε στο ψυγείο!
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Αν θέλουμε αντί για πραλίνα φουντουκιού μπορούμε να βάλουμε φυστικοβούτυρο ή καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα ή καραμέλα ή οποιοδήποτε άλλο άλειμμα! Επίσης, αν θέλουμε μπορούμε να ψεκάσουμε τα σοκολατάκια με βρώσιμο γκλίτερ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *