No products in the cart.
Τυροκροκέτες με 2 υλικά
πολύ εύκολο
15
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
200 γρ. γκούντα τριμμένο | |
2 ασπράδια αυγών | |
Τριμμένο πιπέρι |
Οδηγίες
1.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο τυρί, τα ασπράδια αυγών και το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
2.
Με το χέρι μας ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Ολοκληρωμένο
3.
Τα τοποθετούμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη.
Ολοκληρωμένο
4.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο, ζεσταίνουμε καλά, αφαιρούμε τις τυροκροκέτες από την κατάψυξη και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά περίπου λίγες λίγες μέχρι να χρυσαφίσουν.
Ολοκληρωμένο
5.
Τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και τις καταναλώνουμε αμέσως.
Ολοκληρωμένο
Γειά σου Ελένη. αν βάλουμε ελαιόλαδο αντί σπορέλαιο δν θα πετύχουν;