Τυροκροκέτες με 2 υλικά

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
200 γρ. γκούντα τριμμένο
2 ασπράδια αυγών
Τριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο τυρί, τα ασπράδια αυγών και το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
2.
Με το χέρι μας ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Ολοκληρωμένο
3.
Τα τοποθετούμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη.
Ολοκληρωμένο
4.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο, ζεσταίνουμε καλά, αφαιρούμε τις τυροκροκέτες από την κατάψυξη και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά περίπου λίγες λίγες μέχρι να χρυσαφίσουν.
Ολοκληρωμένο
5.
Τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και τις καταναλώνουμε αμέσως.
Ολοκληρωμένο

2 Comments

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

    Γειά σου Ελένη. αν βάλουμε ελαιόλαδο αντί σπορέλαιο δν θα πετύχουν;

  • vicky

    Καλησπέρα σας! Ναι βεβαίως και θα πετύχουν, απλά προτείνω το σπορέλαιο για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα και φυσικά για οικονομικούς λόγους (το ελαιόλαδο είναι πιο ακριβό από το σπορέλαιο).
    Αναμένω τις εντυπώσεις σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *