Αλμυρό Fondue τυριών

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
200 γρ. έμενταλ κομμένο σε κυβάκια
200 γρ. γραβιέρα κομμένο σε κυβάκια
100 γρ. τσένταρ κομμένο σε κυβάκια
¾ φλιτζ. λευκό κρασί
1 κ.σ. κιρς (προαιρετικά)
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. κορν φλάουρ
Πιπέρι

Οδηγίες

1.
Αναμειγνύουμε όλα τα τυριά μαζί με το κορν φλάουρ.
Ολοκληρωμένο
2.
Παίρνουμε το σκεύος για το φοντύ και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά.
Ολοκληρωμένο
3.
Αλείφουμε τον πάτο με το σκόρδο για ένα λεπτό και το αφαιρούμε.
Ολοκληρωμένο
4.
Ρίχνουμε μέσα το κρασί με το κιρς και όταν ζεσταθούν βάζουμε τα τυριά σε 3 δόσεις για να λιώσουν σωστά ανακατεύοντας συνέχεια.
Ολοκληρωμένο
5.
Ρίχνουμε μέσα το κρασί με το κιρς και όταν ζεσταθούν βάζουμε τα τυριά σε 3 δόσεις για να λιώσουν σωστά ανακατεύοντας συνέχεια.
Ολοκληρωμένο
6.
Στο τέλος προσθέτουμε τη μουστάρδα και το πιπέρι. Σερβίρετε ζεστό.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Σερβίρισμα με κομματάκια ψωμιού από μπαγκέτα κομμένα σε κύβους η κρακεράκια και κριτσίνια είτε Νάτσος ή πατατάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *