No products in the cart.
Basque cheesecake με φράουλες
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
800 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου | |
220 γρ. ζάχαρη άχνη | |
4 αυγά | |
2 κρόκοι αυγών | |
400 γρ. κρέμα γάλακτος | |
4 βανιλέτες | |
20 γρ. κορν φλάουερ | |
20 γρ. αλεύρι | |
100 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες |
Οδηγίες
1.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και τη ζάχαρη και χτυπάμε με το σύρμα έως ότου έχουμε μία απαλή και ομοιογενή κρέμα.
Ολοκληρωμένο
2.
Προσθέτουμε, τη βανίλια, το κορν φλάουερ, το αλεύρι και έπειτα τους κρόκους και τα αυγά ένα- ένα συνεχίζοντας το χτύπημα. Στο τέλος ενσωματώνουμε τις φράουλες.
Ολοκληρωμένο
3.
Προσθέτουμε έπειτα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ολοκληρωμένο
4.
Σε ένα ταψί ή σε ένα τσέρκι διαμέτρου 22εκ. τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί έτσι ώστε να εξέχει από τη φόρμα 4 εκ.
Ολοκληρωμένο
5.
Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ºC για 40 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
6.
Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 150ºC, ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου έτσι ώστε να φύγει η μεγάλη θερμοκρασία, κλείνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
7.
Αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε και σερβίρουμε.
Ολοκληρωμένο