BBQ sauce

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
5 κ.σ. Worcestershire sauce
3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
1 κ.σ. σιρόπι βαλσαμικό
5 κ.σ. σόγια σως
220 γρ. καυτερή κέτσαπ
220 γρ. καυτερή κέτσαπ
2 κ.σ. νερό
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και περιμένουμε να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια ένταση ώστε να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη για να καραμελώσουν τα κρεμμύδια και περιμένουμε να λιώσει.
Έπειτα σβήνουμε με το ξύδι και ρίχνουμε την σόγια σως, την Worcestershire sauce και το ξύδι σε σιρόπι.
Περιμένουμε να δέσει για 2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Συνεχίζουμε σε χαμηλή ένταση για 5 λεπτά.
Παίρνουμε το μπίμερ και πολτοποιούμε τη σάλτσα ώστε να μην υπάρχουν κομματάκια α΄΄ο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *