|
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και περιμένουμε να ζεσταθεί.
|
|
Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
|
|
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια ένταση ώστε να μαλακώσουν.
|
|
Προσθέτουμε τη ζάχαρη για να καραμελώσουν τα κρεμμύδια και περιμένουμε να λιώσει.
|
|
Έπειτα σβήνουμε με το ξύδι και ρίχνουμε την σόγια σως, την Worcestershire sauce και το ξύδι σε σιρόπι.
|
|
Περιμένουμε να δέσει για 2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
|
|
Συνεχίζουμε σε χαμηλή ένταση για 5 λεπτά.
|
|
Παίρνουμε το μπίμερ και πολτοποιούμε τη σάλτσα ώστε να μην υπάρχουν κομματάκια α΄΄ο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
|
|
Την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα.
|
Αφήστε μια απάντηση