Camembert ψητό με φύλλο σφολιάτας

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
250 γρ. camembert
1 φύλλο σφολιάτας
1 αβγό
Έτοιμη μαρμελάδα βατόμουρο ή chutney μήλου ή ντομάτας ή cranberries

Οδηγίες

1.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180ο C στον αέρα.
Ολοκληρωμένο
2.
Παίρνουμε μία λαδόκολλα και την απλώνουμε στο ταψί του φούρνου.
Ολοκληρωμένο
3.
Εκεί ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, βάζουμε το τυρί μας στη μέση του φύλλου, πάνω από το τυρί προσθέτουμε 1 κ.σ. από την μαρμελάδα βατόμουρου ή chutney της επιλογής μας και τυλίγουμε σε μορφή φακέλου αλείφοντας με νερό τις άκρες για να κολλήσουν.
Ολοκληρωμένο
4.
Αλείφουμε με αυγό την επιφάνεια της σφολιάτας και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
5.
Έπειτα βγάζουμε από τον φούρνο, σπάμε με ένα μαχαιράκι τη σφολιάτα και περιχύνουμε με την υπόλοιπη μαρμελάδα.
Ολοκληρωμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *