Γρανίτα φράουλα με βατόμουρα

Υλικά
  • 2 φλιτζ. φράουλες
  • 1 φλιτζ. βατόμουρα
  • 1 μπανάνα σε φέτες
  • 3 κ.σ. σιρόπι φράουλα
  • ξύσμα και χυμό από ένα lime
Εκτέλεση

Τοποθετούμε τις φράουλες, τα βατόμουρα και την μπανάνα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν ελαφρώς. Τα αφαιρούμε και αλέθουμε στο μούλτι τα παγωμένα φρούτα με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να λιώσουν. Μπορούμε να το σερβίρουμε σαν σορμπέ εκείνη τη στιγμή ή τοποθετούμε σε ειδικές θήκες και βάζουμε στην κατάψυξη. Ξεφορμάρουμε βάζοντας τα καλούπια σε καυτό νερό για λίγα δευτερόλεπτα.

 

Από την Ελένη Καπνιά.

Βαθμολογήστε μας
0 reactions

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας...