Γρήγορη mousse σοκολάτας με γιαούρτι

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
250 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. γιαούρτι πλήρες
60 γρ. άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
2 βανιλέτες (προαιρετικά)
25 γρ. κακάο κοσκινισμένο

Οδηγίες

1.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το γιαούρτι, την άχνη ζάχαρη, τις βανιλέτες και τα χτυπάμε με το εξάρτημα του φτερού για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Ολοκληρωμένο
2.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και το κακάο. Χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ολοκληρωμένο
3.
Τοποθετούμε το μείγμα με κουτάλι ή κορνέ σε μπολάκια ή σφηνάκια.
Ολοκληρωμένο
4.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε.
Ολοκληρωμένο
5.
Μπορούμε να γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα ή τρούφα ή φλοίδες σοκολάτας.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
: Μπορούμε να εμπλουτίσουμε την mousse με 1 κ.σ. λικέρ σοκολάτας ή ψιλοκομμένους ξηρού καρπούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *