Γρήγορο τυρόψωμο με λουκάνικο και ελιές

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
200 γρ. γιαούρτι (1 κεσεδάκι)
4 αυγά
200 γρ. σπορέλαιο (ή μισό μισό με ελαιόλαδο)
100 γρ. ψιλοκομμένο λουκάνικο
2 κ.σ. ελιές
Αλάτι (με προσοχή)
πιπέρι
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400 γρ. φέτα χοντροτριμμένη

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το σπορέλαιο, το λουκάνικο, τις ελιές, το αλάτι και το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
2.
Με έναν αυγοδάρτη ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι με τη φέτα.
Ολοκληρωμένο
3.
Ενσωματώνουμε καλά με μία μαρίζ.
Ολοκληρωμένο
4.
Λαδώνουμε μία μεγάλη μακρόστενη φόρμα ή 28 εκ. στρόγγυλη φόρμα και απλώνουμε το μείγμα.
Ολοκληρωμένο
5.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 50-60 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
6.
Όταν η επιφάνεια ροδίσει αφαιρούμε από τον φούρνο.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Μπορούμε να κάνουμε σκέτο τυρόψωμο (χωρίς λουκάνικο και ελιές) και να το αρωματίσουμε με ρίγανη ή θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *