Κέικ με καρότο, μήλο και τζίντζερ

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
150 γρ. καστανή ζάχαρη
3 αυγά
180 γρ. μαργαρίνη λιωμένη ή σπορέλαιο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κ.γ. κανέλα
0.5 κ.γ. γαρύφαλλο
250 γρ. τριμμένο καρότο
2 μήλα ψιλοκομμένα
1 κ.γ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
μία πρέζα αλάτι

Οδηγίες

1.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα για 10 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
2.
Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
Ολοκληρωμένο
3.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα ρίχνοντας το μείγμα του κέικ.
Ολοκληρωμένο
4.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 40 με 45 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Αν θέλουμε μπορούμε να σερβίρουμε το κέικ με μία βουτυρόκρεμα τυριού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *