No products in the cart.
Κοτόπουλο Νέας Ορλεάνης
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
8 στήθη κοτόπουλο | |
1 κ.σ. σκόνη σκόρδο | |
Χυμός από 1 πορτοκάλι | |
60 γρ. ουίσκι | |
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη | |
2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή | |
1 κ.γ. κρεμμύδι, σε σκόνη | |
60 γρ. ελαιόλαδο | |
1 κ.γ. μπούκοβο | |
Αλάτι | |
Πιπέρι |
Οδηγίες
1.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα κοτόπουλα, το σκόρδο, το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, φορώντας γάντια μιας χρήσεως, καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Ολοκληρωμένο
2.
Αφαιρούμε από το ψυγείο και αφήνουμε για λίγο να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Ολοκληρωμένο
3.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, και μόλις ζεστάνει ψήνουμε τα κοτόπουλα και από τις 2 πλευρές, μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα και να ψηθούν καλά και μέσα.
Ολοκληρωμένο
4.
Σερβίρουμε με ψητά καλαμπόκια.
Ολοκληρωμένο