No products in the cart.
Κρεμμύδια τουρσί
πολύ εύκολο
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
500 γρ. μικρά στρογγυλά κρεμμύδια (κοκκάρια) ή κόκκινα κρεμμύδια σε φέτες. | |
350 γρ. χοντρό αλάτι | |
50 γρ. ζάχαρη | |
200 ml ξύδι από μήλο | |
200 ml βαλσάμικο | |
Κόκκους πιπεριού | |
Μπούκοβο γλυκό | |
Κόκκους μουστάρδας | |
Βάζα |
Οδηγίες
1.
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη όλη τη νύχτα.
Ολοκληρωμένο
2.
Την επομένη τα ξεπλένουμε με νερό και τα στεγνώνουμε.
Ολοκληρωμένο
3.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ξύδι, κόκκους πιπεριού, κόκκους μουστάρδας, ζάχαρη και μπούκοβο αφήνοντας να πάρει μια βράση.
Ολοκληρωμένο
4.
Αποστειρώνουμε τα βάζα βάζοντας τα στον φούρνο στους 100 βαθμούς κελσίου.
Ολοκληρωμένο
5.
Γεμίζουμε τα βάζα με τα κρεμμύδια προσθέτουμε την άλμη μέχρι το καπάκι και κλείνουμε εντελώς ερμητικά.
Ολοκληρωμένο
6.
Αποθηκεύουμε τα βάζα σε σκιερό μέρος και τα αφήνουμε για 10-15 μέρες.
Ολοκληρωμένο