Μαλακές Υγιεινές Μπάρες με Μήλο και Αμυγδαλοβούτυρο

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη
140 γρ. νιφάδες βρώμης
3 κ.σ. μέλι
2 βανιλέτες
μία πρέζα αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
0.33 κ.γ. σκόνη τζίντζερ
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. μπέικιν σόδα
110 γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 αυγά
1 κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο
60 γρ. τριμμένα (όχι σκόνη) αμύγδαλα καβουρδισμένα
λευκή κουβερτούρα για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την λευκή σοκολάτα.
Ολοκληρωμένο
2.
Ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ολοκληρωμένο
3.
Παίρνουμε ένα ταψάκι 20Χ20 εκ., απλώνουμε μία λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.
Ολοκληρωμένο
4.
Το απλώνουμε να πάει παντού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 35 με 40 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
5.
Όταν είναι έτοιμο το μείγμα, το αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ολοκληρωμένο
6.
Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια, μπάρες, και περιχύνουμε με ένα πιρούνι τη λευκή κουβερτούρα κάνοντας τις χαρακτηριστικές γραμμές.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Μπορούμε να αλλάξουμε τον ξηρό καρπό με ότι εμείς επιθυμούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *