No products in the cart.
Mini πιτσάκια από tacos
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
8 μικρές τορτίγιες | |
1 κ.γ. σκόνη σκόρδο | |
60 γρ. βούτυρο, λιωμένο | |
100 γρ. μορταδέλα | |
150 γρ. τυρί cheddar | |
2 κ.σ. καυτερές πιπεριές jalapenos (προαιρετικά) | |
150 γρ. σάλτσα πίτσας |
Οδηγίες
1.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C στον αέρα.
Ολοκληρωμένο
2.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το βούτυρο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι.
Ολοκληρωμένο
3.
Αλείφουμε την κάθε τορτίγια με το συγκεκριμένο μείγμα.
Ολοκληρωμένο
4.
Παίρνουμε μια φόρμα για cupcakes και την αναποδογυρίζουμε. Στα κενά της βάζουμε τις τορτίγιες και τις ψήνουμε για 5 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
5.
Μόλις ετοιμαστούν, τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί, τις γεμίζουμε με τη σάλτσα, τις πιπεριές και βάζουμε από πάνω μορταδέλα και cheddar και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
6.
Όταν λιώσει το τυρί είναι έτοιμες για σερβίρισμα!
Ολοκληρωμένο