No products in the cart.
Vegan νηστίσιμα Muffins πορτοκαλιού με κομμάτια σοκολάτας
εύκολο
15
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
190 γρ. γάλα αμυγδάλου ή καρύδας | |
65 γρ. σπορέλαιο | |
3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού | |
70 γρ. καστανή ζάχαρη | |
0.5 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα | |
2 βανιλέτες | |
1 πρέζα αλάτι | |
160 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του (ή κανονικό που φουσκώνει μόνο του) | |
Ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι | |
80 γρ. σταγόνες σοκολάτας |
Οδηγίες
1.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα αμυγδάλου, το σπορέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού και την καστανή ζάχαρη.
Ολοκληρωμένο
2.
Με έναν αυγοδάρτη χτυπάμε το μείγμα για 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ολοκληρωμένο
3.
Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Ολοκληρωμένο
4.
Παίρνουμε το ταψί με της θήκες για κεκάκια, βάζουμε χάρτινες θήκες και τις γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι τα 3/4 .
Ολοκληρωμένο
5.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 25 λεπτά περίπου.
Ολοκληρωμένο
6.
Ελέγχουμε το ψήσιμο με μία οδοντογλυφίδα.
Ολοκληρωμένο
7.
Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε 5 λεπτά και μετά τα απλώνουμε σε μία σχάρα να κρυώσουν.
Ολοκληρωμένο
Αφήστε μια απάντηση