No products in the cart.
Παντζαροσαλάτα
εύκολο
6
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
10 βολβούς παντζαριών | |
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό | |
1 μικρή συσκευασία μαγιονέζα | |
8 κ.σ. ελαιόλαδο | |
5 κ.σ. ξύδι | |
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη | |
Αλάτι |
Οδηγίες
1.
Πλένουμε τους βολβούς των παντζαριών και βράζουμε σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Ολοκληρωμένο
2.
Τα στραγγίζουμε, τα βρέχουμε με κρύο νερό και τα ξεφλουδίζουμε.
Ολοκληρωμένο
3.
. Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά της συνταγής.
Ολοκληρωμένο
4.
Κόβουμε σε κυβάκια τα παντζάρια, τα ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ολοκληρωμένο
5.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν οι γεύσεις.
Ολοκληρωμένο
Αφήστε μια απάντηση