Παντζαροσαλάτα

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
10 βολβούς παντζαριών
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 μικρή συσκευασία μαγιονέζα
8 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
Αλάτι

Οδηγίες

1.
Πλένουμε τους βολβούς των παντζαριών και βράζουμε σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Ολοκληρωμένο
2.
Τα στραγγίζουμε, τα βρέχουμε με κρύο νερό και τα ξεφλουδίζουμε.
Ολοκληρωμένο
3.
. Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά της συνταγής.
Ολοκληρωμένο
4.
Κόβουμε σε κυβάκια τα παντζάρια, τα ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ολοκληρωμένο
5.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν οι γεύσεις.
Ολοκληρωμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *