No products in the cart.
Σοκολατάκια Γεμιστά με 2 υλικά
εύκολο
20
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
250 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο | |
1 κ.σ. σπορέλαιο (προαιρετικά) | |
10 κ.γ. φυστικοβούτυρο |
Οδηγίες
1.
Σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο μπολ βάζουμε την κουβερτούρα και το σπορέλαιο.
Ολοκληρωμένο
2.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί προσέχοντάς να μην ακουμπάει το νερό στο μπολ γιατί θα καεί η σοκολάτα.
Ολοκληρωμένο
3.
Ανακατεύουμε τη σοκολάτα για να μην υπάρχει κανένα κομμάτι μέσα στο μείγμα.
Ολοκληρωμένο
4.
Βάζουμε μικρές χάρτινες θήκες για muffins σε ένα ταψάκι για muffins.
Ολοκληρωμένο
5.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στον πάτο από κάθε χάρτινη θήκη 1 ½ κ.σ. από την λιωμένη κουβερτούρα κουνώντας λίγο το ταψάκι ώστε η σοκολάτα να πάει παντού.
Ολοκληρωμένο
6.
Βάζουμε για λίγα στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Ολοκληρωμένο
7.
Έπειτα το βγάζουμε από το ψυγείο και από πάνω ρίχνουμε 1 κ.γ. φυστικοβούτυρο.
Ολοκληρωμένο
8.
Καλύπτουμε με 1 ½ κ.σ. λιωμένη κουβερτούρα και βάζουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Ολοκληρωμένο
9.
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από τις φόρμες τους και τα σερβίρουμε!
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Μπορούμε αντί για φυστικοβούτυρο να βάλουμε κάποιο άλλο είδος φυτικού βουτύρου όπως φουντουκοβούτυρο κλπ ή μαρμελάδα ή πραλίνα!
Αφήστε μια απάντηση