Τορτελίνια με κρέμα τυριού και παρμεζάνα

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση προσούτο
200 γρ κρέμα τυριού
200 γρ τριμμένη παρμεζάνα
150 ml κρέμα γάλακτος
50 γρ βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες

1.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1,5 lt νερό και αλάτι. Όταν πάρει βράσει το νερό προσθέτουμε τα τορτελίνια και τα βράζουμε σύμφωνα με το χρόνο που μας δίνει η συσκευασία.
Ολοκληρωμένο
2.
Τα σουρώνουμε και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει λίγο και στην συνέχεια ρίχνουμε τα τορτελίνια τα ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Ολοκληρωμένο
3.
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει μια βράσει η κρέμα γάλακτος ρίχνουμε την κρέμα τυριού και την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δημιουργηθεί μια πηκτή κρέμα.
Ολοκληρωμένο
4.
Δοκιμάζουμε και αναλόγως προσθέτουμε αλάτι. Αναμιγνύουμε τα τορτελίνια με την σάλτσα. Σερβίρουμε τα τορτελίνια και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ολοκληρωμένο