Τορτίγιες με τονοσαλάτα

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
1 κονσέρβα καπνιστό τόνο
1 μικρή κόκκινη πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
50 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. χορς ράντις (προαιρειτικά)
1 κ.σ. σούπας μαγιονέζα
1 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από ένα λεμόνι
2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
0.33 κ.γ. κάρυ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Τορτίγιες

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για την τονοσαλάτα.
Ολοκληρωμένο
2.
Ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι και ξεκινάμε να σερβίρουμε.
Ολοκληρωμένο
3.
Παίρνουμε μία μία τις τορτίγιες και κατά μήκος στρώνουμε λίγο από την τονοσαλάτα, τυλίγουμε και σερβίρουμε.
Ολοκληρωμένο
4.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Την συγκεκριμένη τονοσαλάτα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε τάκος, σε ψωμί του τοστ και σε σάντουιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *