No products in the cart.
Υγρό Σοκολατένιο Κέικ με Πραλίνα Φουντουκιού με 2 υλικά
Reviews
Συστατικά:
Προσαρμόστε τις μερίδες
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου | |
Μία πρέζα αλάτι | |
240 γρ. άλειμμα πραλίνας φουντουκιού |
Οδηγίες
1.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα αυγά με το αλάτι.
Ολοκληρωμένο
2.
Τοποθετούμε το εξάρτημα του σύρματος και χτυπάμε το μείγμα για 10-15 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει.
Ολοκληρωμένο
3.
Προσθέτουμε το άλειμμα πραλίνας, ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι μικρό ή στρόγγυλο τσέρκι 18 εκ. αφού πρώτα στρώσουμε μία λαδόκολλα.
Ολοκληρωμένο
4.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 25 λεπτά.
Ολοκληρωμένο
5.
Στη συνέχεια κλείνουμε τελείως την θερμοκρασία του φούρνο, ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου και αφήνουμε μέσα το γλυκό για 45 λεπτά ακόμα.
Ολοκληρωμένο
6.
Έπειτα το βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.
Ολοκληρωμένο
7.
Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Ολοκληρωμένο
Αφήστε μια απάντηση