Blog list with stunning posts

Τα αυγά που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Διαχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Αποσύρουμε το φαγητό από την φωτιά και τα αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει. Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ τους κρόκους με το λεμόνι μ

Για αφράτα μπισκότα: Χρησιμοποιούμε καλής ποιότητας μαργαρίνη αντί για βούτυρο. Μπέκιν πάουντερ αντί για σόδα. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για λίγο πριν το ψήσιμο. Για επίπεδα μπισκότα: Χρησιμοποιούμε πάντα βούτυρο. Προσθέτουμε λίγη παραπάν

Καυτό λάδι και βαθύ τηγάνισμα σε δυνατή θερμοκρασία. Το καυτό λάδι να καλύπτει όλα τα καλαμαράκια. Καλό στέγνωμα από τα υγρά πριν παναριστούν. Δεν χρησιμοποιούμε υγρά και μαρινάδες. Κάνουμε ένα μείγμα από αλεύρι χωριάτικο με κόκκο, καλ

Μπαχαρικά. Ο νους ταξιδεύει αμέσως σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και παραμυθένια σκηνικά βγαλμένα από τα βάθη της ανατολής. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν ριζικά ένα κοινό πιάτο σε ένα εθιστικό και ελκυστικό έδεσμα. Σωστές δοσολογίες

Πρόσφατες συνταγές
Εγγραφή στο newsletter