Σαλάτα με ψητό σολομό, μανταρίνι και pesto dressing

Reviews

Συστατικά:

Προσαρμόστε τις μερίδες
Μία ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
1 πατάτα βρασμένη σε κομματάκια
0.5 αβοκάντο σε φέτες
4 ραπανάκια σε φέτες
1 μανταρίνι σε φέτες
Χυμό ½ λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Υλικά για τον σολομό:
1 φιλέτο φρέσκο σολομό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

1.
Παίρνουμε τον σολομό, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το απλώνουμε παντού.
Ολοκληρωμένο
2.
Στο ταψί του φούρνου στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε τον σολομό.
Ολοκληρωμένο
3.
Ψήνουμε στους 230 βαθμούς κελσίου στον αέρα με γκριλ για 20 λεπτά περίπου.
Ολοκληρωμένο
4.
Όταν είναι έτοιμος, τον αφήνουμε να κρυώσει και τον κόβουμε σε κομμάτια.
Ολοκληρωμένο
Σημειώσεις
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε τα κομμάτια του σολομού και γαρνίρουμε με το pesto βασιλικού. Ενσωματώνουμε καλά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *